Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsterminalen.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsterminalen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4766
Squash Frederikshavn | Tilmeld dig vores Squashklub

SQAUSH FREDERIKSHAVN

UDFORDRE DINE VENNER PÅ SQUAHBANEN FRA KUN 99,-

BOOK PÅ 98 42 99 44

Så er det tid til et slag squash!

Vidste du, at vi faktisk er de eneste i hele Frederikshavn kommune, der har et squashanlæg bestående af to baner?

Hos FREDnBARNEY har vi et bredt udvalg af hyggelige aktiviteter for alle – er du typen der søger til ting der giver sved på panden, så er squash måske lige noget for dig! Squash er en anderledes ketchersport, som får pulsen til at slå hurtigt og er kendt for at være utroligt underholdende.

Der er mulig for at leje banerne for 99,- kr i timen, og derudover udlejer vi også ketcher og bolde, hvis I ikke selv har det.

Få pudset konditionen af

Squash kan spilles af alle uanset alder og form. Det er dog en sport der kræver hurtighed og god kondition, men lad dig endelig ikke skræmme af det. Når først spillet er i gang, så er du så godt underholdt, at du slet ikke bemærker det tunge åndedræt trænge sig på. Du får brugt en masse energi, får god motion, og så er det endda super sjovt – kan det blive meget bedre?

Hvor mange spillere kan man være?

Du kan faktisk godt spille Squash alene, men det er nu lidt sjovere, hvis man er to – så tag din ven, kæreste, søster eller måske kollega under armen til en god omgang underholdende squashturnering. Squash kan spilles en mod en, men man kan også være fire spillere til en omgang double (To mod to).

Når I har fået brændt en masse energi af på Squashbanen, kunne I tage en tur forbi Restaurant Wilma’s og få restitueret med en god omgang lækker mad.

Ring og book en tid!